Από όλες αυτές τις συνταγές ελάχιστες είναι δοκιμασμένες. Αυτό συμβαίνει γιατί κάποιοι συνδυασμοί υλικών δεν είναι της προτίμησής μου κατά πρώτον και κάτα δεύτερον κάποια από τα υλικά είναι ακριβά για να χαραμιστούν σε μια τέτοια δοκιμή. Δοκιμάστε τις με δική σας ευθύνη!

Κυριακή, 15 Ιανουαρίου 2017

Ζωμός βοδινού, μοσχαριού, χοιρινού ή αρνιού

Τα κόκκαλα από το βοδινό, το μοσχάρι,το χοιρινό ή το αρνί, μπορούν να χρησιμοποιηθούν για τη δημιουργία ζωμών ακολουθώντας τις οδηγίες του ζωμού κοτόπουλου, αλλά προσθέτωντας 1 σκελίδα σκόρδου και 1 ΚΣ αφυδατωμένες νιφάδες κρεμμυδιού. Για επιπλέον γεύση και χρώμα ψήνουμε τα κόκκαλα στο φούρνο πριν τα βράσουμε. 
Ο χοιρινός ζωμός είναι εξαιρετικός σε σούπες με όσπρια.

3/4 φλ. ζωμού, αντιστοιχεί σε 1 μ. απ' τα ΗΜΕΡΗΣΙΩΣ.
Δημοσίευση σχολίου
Back to Top